luni, 26 aprilie 2010

Alt banc

Nevasta lui Bulă îşi făcea de cap cu amantul în fiecare vineri, când soţul era la băut cu prietenii. Fără ştirea ei, Bulişor se ascundea în şifonier ca să tragă cu urechea la cele petrecute. Într-o zi Bulă vine acasă mai repede, iar amantul se ascunde în şifonier. Bulişor îi zice:
- Cam întuneric aici.
- Aşa e.
- Am o minge de fotbal.
- Foarte bine.
- Vrei s-o cumperi?
- Nu mersi.
- Tata e afară.
- Cât costă?
- 300 de lei.
- Bine, ia banii.
Într-o altă zi de vineri, povestea se repetă.
- Cam întuneric aici.
- Aşa e.
- Am o pompă pentru mingea de fotbal.
- Minunat. Cât costă?
- 200 de lei.
- Bine, ia banii.
Într-una din zile Bulă are chef de o miuţă cu Bulişor, dar acesta îi spune că a vândut şi mingea şi pompa.
- Cu cât le-ai dat?
- Am luat 500 de lei pe amândouă.
- E foarte urât să profiţi de prieteni în halul ăsta! Ai să te duci la spovedanie, să spui ce ai făcut, ca să te ierte Doamne-Doamne.
Bulă îl duce pe copil la biserică, Bulişor îngenunchează în faţa popei, acesta îi pune patrafirul peste cap şi îi spune:
- Te ascult fiule, iar Domnul aude şi El.
- Cam întuneric aici.
- Iar începi?!

Banc cules de pe un "Blog Urat"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.