joi, 8 aprilie 2010

Lyoness Italia sarbatoreste un an de Online Shoping

Dupa cum stim, in acest moment clientii Lyoness din 15 tari europene pot primi bani inapoi la cumparaturile pe care le fac zilnic de la acei comercianti care au contracte incheiate cu Lyoness.
In Romania clientii Lyoness pot sa-si faca cumparaturile platind cash sau cu orice fel de card si prezentand cardul Lyoness sau  la unii comerciati,  achizitionandu-si in prealabil bonuri valorice originale cu care isi platesc cumparaturile (similar bonurilor de masa). In ultimul caz, discountul se primeste mult mai repede, imediat dupa achizitionarea bonurilor.
In unele tari europene exista de ceva vreme posibilitatea cumparaturilor online direct de pe site-ul Lyoness. Si in Romania exista parteneri comerciali care comercializeaza produse online, dar decontarea se face inca indirect. Sper, cat de curand sa avem noutati in acest sens.
Lyoness Italia sarbatoreste deja un an de Online Shoping.

3 comentarii:

  1. Ce se intimpla in US nu au mai aparut comerciati?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer nu stiu cum mai stau cu comerciantii. Ce stiu este ca s-a ajuns la 25 de state in care Lyoness are "unda verede".

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.