joi, 8 aprilie 2010

Ori la bal, ori la spital...

Oare pt ce mai platesc oamenii asigurari sociale?
Cineva internat cu copilul la Spitalul de copii Arad (cred ca de fapt e vorba de Spitalul Judetean/Sectia Pediatrie) a fost trimis astazi la farmacie pt a-si cumpara seringile si antibioticele necesare tratamentului din spital(!).
Deci daca va imbolnaviti, indiferent daca ati platit sau nu asigurarile sociale, pregatiti pe langa spaga pt doctori si bani pt medicamente. Ups! Poate asta a fost problema, poate nu a dat spaga, sau a dat insuficient.
Bine ati venit in sistemul sanitar romanesc din anul 2010!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.