sâmbătă, 10 aprilie 2010

Lyoness Day - Bucuresti

Lyoness Day Bucuresti - a fost un seminar bun, Simona si Florin facandu-si bine meseria, oferind celor prezenti atat informatie de calitate, cat si atitudinea atat de necesara in construirea unei afaceri de sine statatoare. Participantii parca au simtit asta si au reactionat pe masura. Vorbind cu Liviu am aflat ca erau in sala persoane care erau la primul Lyoness Day si avand experienta unor alte mlm-uri, erau mirate de absenta componentei de "brainwashing" din seminar. Asta este, daca "produsul" este bun, nu ai de ce sa il mai machiezi. Adevarul e ca multi (chiar si din Lyoness) nu inteleg ca avem o afacere atat de frumoasa incat nu e cazul sa incercam sa o infrumusetam. Trebuie doar sa o prezentam si atat. Si cum spun de multe ori "restul il face Lyoness.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.