luni, 26 aprilie 2010

Teapa "Yahoo"


Obisnuit fiind cu anunturile pe care le primesc aproape zilnic ca am castigat milioane la diverse loterii, sau propuneri de "afaceri" venite de la diversi functionari ai unor banci din Africa, nu prea bag in seama astfel de spam-uri, dar astazi am primit unul interesant purtand insemnele Yahoo.
Dear Valued Member,

Due to the congestion in all Yahoo! Users accounts, Yahoo! Would be shutting down all unused accounts. In order to avoid the deactivation of your account, you will have to confirm your e-mail by filling out your Login Info below by clicking the reply button. The personal informations requested are for the safety of your Yahoo Account. Please
Username: ............................................
Password: .............................................
Date Of Birth: ........................................
Occupation: ...........................................
 Country .................................................
 Yahoo! Customer Care
 Case number: 8941624
 Property: Account Security
 Contact date: 26-04-2010
 Copyright © 2010 Yahoo! Inc. All rights reserved.
Binentele,s e vorba de o "teapa" si probabil exista oameni care o musca. Asta este. Oricum proliferarea acestor spam-uri se datoreaza neglijentei noastre in utilizarea internetului.
Mai multe despre Spamuri:

Un comentariu:

  1. Eu deja am devenit nepasator la spamuri.

    Zilnic primesc de la banci, site-uri de jocuri, sau diverse mosteniri.

    Ideea principala e niciodata! Dar niciodata...sa nu dai parola(si sa o schimbi periodic)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.