duminică, 25 aprilie 2010

Cifra zilei: 1 000 000 000

Astazi am avut o revelatie.
Stand alaturi de doi in, in,...-indirecti la Business Seminarul Lyoness de la Bucuresti, la prima ora in timp ce Florin Pasat prezenta "Compania", amintea de ideea(telul declarat) lui Hubert Freidl de a tine in viata un milion de suflete cu ajutorul Lyoness.
Convins ca in(...)directii mei nu stiu despre ce e vorba, m-am intors si le-am spus ca Hubert a constatat ca in Africa exista oameni care cu 1 euro/zi ar putea sa supravietuiasca si si-a propus ca prin intermediul Lyoness Child&Family Foundation sa tina in viata un milion de astfel de persoane. Plin de emfaza am concluzionat ca asta inseamna ca in fundatie vor intra zilnic 1 000 000 euro.
Pt mine atunci s-a produs un click.
Stiind ca veniturile fundatiei reprezinta 0,1% din rulajul Lyoness, am calculat repede ca asta inseamna ca Lyoness sa faca un rulaj zilnic de 1 000 000 000 de euro !!!
Stiam de mult aceasta informatie, dar pana astazi nu am facut acest simplu calcul si am fost socat.
Omul acesta, Hubert Freidl, nu are limite!
Nu a avut nici macar cea mai mica ezitare, nici cea mai mica indoiala...
Telul lui e clar: 1000000 de oameni traind datorita Lyoness. Ce insemna asta ca bani? Un amanunt...
Insemna ca Lyoness sa faca 1000 000 000 de euro/ZI. Asta e un amanunt. Poate ca pana azi mi s-ar fi parut irealizabil. Personal nu-mi inchipui ca astazi exista firma care sa faca rulajul acest, oriunde pe glob, dar cunosc o firma care il va face. De ce? Stiu un om pt care asta este posibil. De ce? Pt ca asta e scopul lui.
E clar, tipul asta are alt "mind set" si nu exista alta alternativa pt el.  Cum? Astea sunt doar amanunte pt el. Asta ar trebui sa ne dea de gandit...

6 comentarii:

  1. Multumesc pt corectie. Dupa cum ai vazut, calculele erau corecte(cu 0,1%).Ideea ramane.

    RăspundețiȘtergere
  2. salut luka,

    am un indirect care are pachet business în matrixul naţional din Turcia

    ai idee ce se mai întâmplă pe acolo, cum evoluează lucrurile? nu în matrix, ci în Turcia, efectiv, cum merge Lyoness

    mulţumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. salut luka am si eu pe cineva cu pachet pe europa cum e?

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate nu prea m-a interesat subiectul, nefiind direct implicat in Turcia. Stiu ca matrixul lor s-a dezvoltat spectaculos la inceput, dar mai multe nu prea stiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu daca am inteles eu corect penultima intrebare, dar as raspunde parafrazandu-i pe unii(din ce in ce mai multi) colegi de-ai mei: e "din ce in ce mai bine". :o)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.