joi, 8 aprilie 2010

Asistenta rutiera la nevoie


Zilele trecute mi-am facut un contract pt asistenta rutiera la SC DRIVER ASSIST CENTER SRL .
Sunt parteneri Lyoness cu 20% discount si o oferta supertare asa ca m-am decis sa le fac putina reclama.
Inchipuie-ti ca esti pe drum, de la Timisoara la Constanta si pe la Brasov te lasa masina in pana. Ai cu tine si 3 copii. Asta incepe sa semene a catastrofa? Doar soacra iti mai lipsea... :o).
Daca ai incheiat un contract potrivit cu SC DRIVER ASSIST CENTER SRL toate problemele tale sunt rezolvate.
Vin repede, iti repara masina sau ti-o tracteaza, si in functie de situatie, iti transporta familia, iti rezolva cazarea, sau o masina in schimb. Daca bucuria ti se intampla pe undeva prin Europa, firma iti rezolva si repatrierea.Totul la un pret rezonabil si cu un discount mare pt membrii Lyoness. Daca iti inchei luna aceasta un contract si esti membru Lyoness, pe langa discountul cuvenit, mai beneficiezi si de o reducere suplimentara acordata exclusiv membrilor Lyoness de 20%.
Pt informatii suplimentare contactati reprezentantul de vanzari care se ocupa de Lyoness la telefon 0735-842845 sau pe email luciana_bercean@yahoo.com .

Indiferent daca esti persoana fizica, liber profesionist sau conduci o firma, oferta celor de la SC DRIVER ASSIST CENTER SRL ti se potriveste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.