marți, 28 decembrie 2010

Craciunul a trecut, astept sa vina vara!

Inspirat de titlul unui articol in limba germana, am hotarat: daca tot a trecut Craciunul, e vremea sa vina vara!
A trecut Craciunul. A fost frumos si inainte si de Craciun. Anul asta parca a fost mai special. Weekendul petrecut in Graz cu familia si prietenii, parca a pregatit atmosfera. Pregatirile de Craciun au ocupat un loc destul de neinsemnat anul acesta, asa ca nu a mai existat stresul inerent dinaintea sarbatorilor.
Cu toate ca nu am colindat toata noaptea de ajun, ca in anii trecuti, am salvat traditia familiei facand o vizita unor rude si unor prieteni cu tentativa de a le colinda. :) A doua zi a fost doar in familie si a fost frumos.
Craciunul a trecut. Ce mai urmeaza? Tragem un chef de Revelion si apoi poate sa vina vara!
Daca nu vine vara trebuie sa cautam pe la agentii o excursie in "tarile calde", poate aducem vara mai aproape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.