marți, 28 decembrie 2010

Formular nou la Banca Transilvania

A intrat in uz un nou formular pt depunerea sumelor in contul Lyoness. De fiecare data cand vrem sa depunem bani vom solicita un astfel de formular pe care va trebui sa bifam destinatia exacta a banilor(avans cumparaturi, bonuri valorice, flyere, evenimente) si datele clientului Lyoness. Chiar daca deocamdata mai trebuie sa trimitem dovada platii la office, acest formular mi se pare un pas spre automatizarea operatiilor.

4 comentarii:

  1. unde gasim respectivul formular?

    RăspundețiȘtergere
  2. Formularul se gaseste la ghiseele Bancii Transilvania.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate cei de la banca nu fac diferenta intre Lyoness Holding Ag si Lyoness Romania Srl

    RăspundețiȘtergere
  4. Ieri am folosit formularul cu pricina. E extrem de simplu de completat si nu mai trebuie sa cunosti nici macar contul Lyoness. Trebuie sa-ti treci numele, datele celui pt care depui si destinatia banilor.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.