vineri, 10 decembrie 2010

Povestea Alexandrei

Exista multe povesti despre ingeri.
Ingeri frumosi cu aripi mari, copii frumosi si bucalati cu aripi albe si frumoase in spate. Cei ce o cunosc pe Alexandra-Ecaterina in varsta de 5 ani pot spune despre ea ca este un ingeras parca desprins din poveste, cu glas cristalin si suflet pur, trimis de Dumnezeu printre noi sa ne bucure si sa ne lumineze. Insa soarta i-a pus greu viata la incercare anul acesta in a doua zi de Paste, in data de 05.aprilie.2010. Alexandra se intorcea linistita in masina cu bunicii din vacanta de Paste cand, din cauza unor probleme tehnice, masina a derapat de pe sosea si s-a rasturnat pe un drum spre Brasov. Nimeni nu a patit nimic, mai putin fetita Alexandra-Ecaterina, care dormea linistita alaturi de ingeri in scaunelul ei de copil. In socul rasturnarii, manuta stanga a Alexandrei a fost practic smulsa.
Numai Dumnezeu a aranjat ca in minutele urmatoare sa apara un medic care sa ii opreasca hemoragia si o ambulanta care a dus-o de urgenta la Spitalul de Pediatrie din Brasov. Dupa ce starea ei a fost stabilizata, Alexandra a fost dusa rapid la Spitalul de Urgenta din Bucuresti insa manuta ei nu a mai putut fi salvata. Astfel, Alexandra a trecut intr-o saptamana prin trei operatii foarte dificile menite sa nu mai piarda sange si sa ii inchida si celelalte plagi.
Acum starea Alexandrei este buna, ranile fizice se cicatrizeaza, insa cele sufletesti lasate ei, parintilor si bunicilor sunt vizibile in ochii lor tristi. Ochi tristi de socul ce a venit peste ei, insa plini de credinta in Dumnezeu si de speranta ca ajutorul Sau va continua si ca Alexandra va avea o copilarie si o viata frumoasa si normala, ca noi toti. Proteza de care Alexandra are nevoie este una bionica, foarte dificil de realizat, insa vitala pentru ca dezvoltarea Alexandrei si a coloanei sale vertebrale sa se faca normal, fara urmari fizice mari. Aceasta proteza bionica costa peste 50 000 de Euro si pentru ca fetita este in crestere, aceasta proteza va trebui inlocuita o data la cativa ani.

Ingerii sunt in noi, ingerii putem fi noi!
Ingerul din noi e ceea ce privim zilnic si vedem rar, dar cel mai bine poate fi vazut atunci cand nu vrem sa-l aratam, atunci cand intoarcem spatele pentru a sterge o lacrima stinghera sau atunci cand noi nu mai suntem noi ci devenim ingeri, mistuiti in actul creatiei daruind esenta pura din noi, lumii...
Haideti sa fim ingerii pazitori si ajutatori ai Alexandrei!
O suma mica donata de la noi poate fi o mare sansa pentru Alexandra, sansa de a avea din nou o viata frumoasa, de a se putea bucura din nou si juca cu fratiorul ei mic de doar 1an, de a nu-si mai intreba parintii indurerati unde este manuta si de ce acest cosmar nu se termina odata…

Cum o putem ajuta pe Alexandra?

Citeste urmarea pe http://totipentrualexandra.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.