vineri, 10 decembrie 2010

Spam de la Romtelecom

Ca am o parere proasta despre Romtelecom, nu e cazul sa ma feresc sa o spun. E asa de pe vremea cand eram client Romtelecom si eram tratat cu aroganta firmei care detine un monopol intr-un anumit domeniu. Preturile cresteau de la o luna la alta, calitatea serviciilor era cum era si orice problema era tratata cu indiferenta. Vremea a trecut si Romtelecom a ramas in acea stare de autosuficienta, in timp ce alte firme apareau pe piata si taiau zilnic o felie tot mai mare din tortul Romtelecom. Cand s-au dezmeticit ei, era deja tarziu.
Azi am primit un spam de la Romtelecom, la fel de neinspirat, neprofesionist si pompieristic ca toate ofertele lor care au ajuns la mine dea lungul timpului.
Am retinut urmatoarele randuri: "Ai primit acest e-mail pentru ca esti inscris in baza de date Romtelecom. Daca doresti sa nu mai primesti newsletterul nostru, te poti dezabona aici."
Acelasi neprofesionalism pe care il stiam.
Draga Romtelecom-ule, acesta (conform disctionarului si legilor in vigoare) este un spam. Daca exista firme in Romania care isi bazeaza politica de vanzari pe spam-uri trimise la adrese cumparate, e jenant sa vezi ca Romtelecomul habar nu are de legislatia in vigoare. Ca sa ma dezabonez, ar trebui sa ma abonez inainte,deci... chiar sunteti varza.
O sa am deosebita placere sa va fac de cacao, atat cat imi sta mie in putinta, pe net ori de cate ori voi primi astfel de mizerii de la voi. Asta daca nu cumva va vine ideea de a ma... dezabona.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.