miercuri, 12 august 2009

...

In ultima vreme am cam lipsit de pe aici. In weekend am fost destul de lapidar din cauza ca m-am impartit intre oamenii de la seminar si Antonia, iar zilele acestea am fost destul de aglomerat, impartindu-ma (din nou) intre activitatea obisnuita, chestii casnice, prezentari(Arad si Timisoara) si intalnirea de grupa pe care o planuim deja de ceva vreme(se va intampla duminica). Avem destul de multa treaba cu organizarea, dar sper sa iasa bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.