joi, 27 august 2009

Concursurile Lyoness

Mai sunt cateva zile pana la inchiderea lunii si pt clientii Lyoness asta are o semnificatie in plus. Luna aceasta au existat concursuri interesante, unele pt simplele cumparaturi la DOMO si House of Art(exact acolo unde ne folosim Cashback Card-urile).
Deci... mai sunt 4 zile. Mai aveti de cumparat un frigider sau o plasma? Sau poate vecinul? Imprumutati-i cardul... :o) si fuga la DOMO(si saptamana viitoare, ca multumire, invitati-l la Info). Pe langa beneficiile Lyoness... inca aproape 10 %...
Sau poate va lipseste ceva din garderoba? Sau poate prietenei... Pe langa reducerile obisnuite la House of Art si procentele Lyoness... inca aproape 10%...
Mi-am amintit ceva! Trebuie sa fug pana la DOMO!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.