vineri, 14 august 2009

Intalnire de grupa

Banuiesc ca a fost evidenta, in ultima vreme, prezenta mea destul de sporadica pe aici. Faptul se datoreaza intalnirii de grupa pe care am planuit-o pt duminica, la Pitesti. Toata saptamana am facut pe materiale(am ajuns expert in pps-uri), am editat(sters-corectat-sters-...) liste, am dat telefoane, am listat alte materiale,... Cu toate ca initial am gandit-o ca o intalnire restransa, numarul doritorilor a crescut zilnic(ingrijorator la un moment dat) si dupa ce s-au retras cei carora le-au intervenit unele probleme urgente (gen chef de Sf. Maria), au ramas in jur de 50 de persoane, din Pitesti, Ploiesti, Valcea, Sibiu, Brasov, Curtea de Arges si Bucuresti. Sper sa iasa asa cu ne dorim noi.
Deci maine dimineata, la drum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.