vineri, 14 august 2009

Traiasca criza!

De multa vreme am banuielile mele vizavi de mult hulita criza. Sincer cred ca efectele ei sunt mult exagerate de media si de fapt criza in sine e efectul fricii de criza. Poate nu am fost foarte clar, dar cred ca e vorba de un efect de bulgare. Vine criza, probabil din cauza asta clientii nu-si mai platesc facturile(nici pana acum nu se omorau ei), trebuie sa reducem cheltuielile (deci la randul nostru contribuim la criza), mai reducem din personal (din nou ne aducem contributia) si asa lucrurile se propaga.
Dar daca privim altfel lucrurile vom observa ca nu gasesti un loc liber pe litoral, toate cunostintele noastre sunt plecate in concediu(Turcia, Grecia, sau alte tari "mai calde"), soselele gem din cauza aglomeratiei, etc. O groaza de marfuri s-au ieftinit, promotiile uneori devin ridicole, iar companiile prestatoare de servicii ne gadila prin toate partile pt a ne castiga bunavointa. De cateva zile primim telefoane ciudate de pe la Vodafone, Opel, Romtelecom(!).
O doamna/domnisoara de la Vodafone ne-a sunat si ne-a socat(in sensul bun) cu oferta sa de optimizare a abonamentului nostru. Incalcand toate regulile stiute de noi, stergand clauze si negociind pretul telefoanelor ca la piata, ne-a scazut costurile la jumatate.
Cei de la Opel ne-au sunat(nu stiu de unde aveau numarul) sa ne ofere un Insignia, iar o doamna de la Romtelecom(nu mai avem de ani intregi abonament la ei) ne-a sunat pt a ne face o oferta(cica) si s-a apucat sa ne faca statistica despre ceilalti operatori de telefonie si serviciile lor.
Dintrodata toti ne poarta de grija si asta imi place. Pana acum eram tratati de sus si nu prea eram bagati in seama(noi ,consumatorii). Incepe sa imi placa criza asta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.