duminică, 23 august 2009

Sambata + duminica - Lyoness Business Seminar in Poiana Brasov


In acest sfarsit de saptamana am fost in Poiana Brasov, la seminarul Lyoness. Ce pot sa spun? A fost o manifestare deosebita, atat pt cei noi, cat si pt cei mai vechi: locatia deosebita, organizarea deosebita, atmosfera... deosebita si Lyoness care e... o chestie cu totul deosebita. Fiind ziua de nastere a lui David, aseara cina a fost una... deosebita, transformata intr-un party, binenteles cu contributia celor de la Office. Cred sincer ca toti(si cei vechi, si cei noi) au gasit in acest seminar tot ceea ce si-au dorit: informatii, abilitati, motivare, poate chiar si destindere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.