duminică, 25 aprilie 2010

Cum ma inscriu in Lyoness?

Cum ma inscriu in Lyoness?
Pe bune, e una dintre cautarile fregvente pe care le dau romanii pe Google. Multi asa ajung pe blogul meu. Sunt convins ca absolut toti cei care au dat aceasta cautare vor fi gasit pana la ora asta o solutie. Geme netul de oferte. :o)
Pai sa vedem ce posibilitati sunt.
Intrand pe http://www.lyoness.ro/ cu intentia de a te inscrie in Lyoness o sa constati ca nu prea merge. Exista acolo o optiune Tell a friend , care parca asta ar insemna, dar... aceasta il trimite pe neinitiatul nostru(scuze pt caracterizare) direct la "login" si atunci revine cu intrebarea "cum ma inscriu pe Lyoness?".
Cautand pe net (Google) va gasi o galeata de oferte care mai de care mai tentante (si savante) care il imbie la inscriere, ba chiar ii propun si un "pachet" pe cat se poate mai "business". Adevarul e ca si asta e o solutie. Puteti sa va inscrieti si asa. Eventual si sa "investiti".
O alta posibilitate ar fi, ca odata ajunsi pe http://www.magiccalin.blogspot.com/ , gasind putin mai multa decenta, poate si un dram de... ce-o fi aia, sa fiti tentati sa-i cereti lui Luka sa va inscrie. Eh, aici e mai complicat. :o) Tipul asta o sa va intrebe de unde stiti de Lyoness, de la cine, daca ati vazut vreo prezentare, de unde sunteti, din ce oras... chestii deastea. Naspa, asta e mai pretentios. Eventual dupa multe figuri, cu multe fite, s-ar putea sa va inscrie la unul dintre directii lui preferati, in loc sa va faca inscrierea la el. Adica nimic din ceea ce va asteptati. Si atunci???
O alta posibilitate ar fi sa va ganditi serios si sa va aduceti aminte cine e tipul care v-a vorbit prima data despre Lyoness. Poate asta s-a intamplat acum un an, in treacat, intr-o barfa cu un fost vecin de bloc. Stiu ca poate nu va leaga nimic(sau aproape nimic) de respectivul. Dar el este ACELA. Omul de acre aveti nevoie. Poate e cineva care va este chiar antipatic, nu aveti prea mare incredere in el, dar sigur stiti mai mult despre el decat stiti despre Luka, sau despre tipul(oare este un tip?) care va ofera pe net mii de euro lunar pt "cea mai noua (sau mai tare) afacere din Romania".
Acum totul devine mai complicat. :o)
E alegerea ta.
Oare alaturi de cine vei porni o afacere caracterizata de unii ca "sport de echipa"?
Alaturi de niste necunoscuti, sau de fostul vecin care a incercat(poate nu in cel mai fericit mod) sa-ti prezinte cea mai tare afacere din lume in acest moment(descrierea imi apartine si mi-o asum)?
Ai toate datele.
Tu alegi

2 comentarii:

  1. Revelatia a fost asa de mare, incat ai gresit la calcul. Un milion e 1% din 100 de milioane, nu dintr-un miliard.

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariul de mai sus se refera la alt post si oricum a fost corect. Era vorba de 0,1%.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.