miercuri, 3 martie 2010

Canada VS Romania


Imaginile de mai sus circula pe net cu titlul "Canada Vs Romania", prezentata ca o initiativa a autoritatilor Canadiene de a combate excesul de viteza prin stickere 3D care ar fi mutate din loc in loc. Mailul pe care l-am primit, haios de altfel sugera ca la noi gropile reale fac acelasi lucru, mai ieftin si fara riscul de a fi furate.
In realitate, dupa cum se poate vedea daca ne uitam la marcajul de pe sosea, e vorba de o reclama la suspensiile Pioneer. Conducătorii auto ar vedea-o şi ar încetini pentru a evita smucitura, dar s-ar nu ar simţi binenteles nimic. Mesajul "Feels Like PIONEER SUSPENSION" a fost pictat cativa metri inainte.
Ideea nu e noua. Cei de la Ford au folosit-o si ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.