miercuri, 3 martie 2010

Nicolas Chartier... la colt


Se pare ca producătorul binecunoscutului film "Hurt Locker" nu va participa la decernarea premiilor Academiei de film, de duminică, din cauza mail-urilor pe care le-a trimis membrilor academiei indemnandu-i să voteze in favoarea filmul lui.
Nicolas Chartier isi va primi premiul in afara ceremoniei, la o dată ulterioară, în cazul în care "Hurt Locker" castiga cea mai bună imagine.
Din cate am inteles exista reguli la Oscar, care interzic mailing-uri de promovare a unui film sau batjocoritore altor filme.
Chartier a trimis un mail in 19 februarie unor membri ai Academiei cerand sprijinul lor pentru "Hurt Locker", in care facea referiri evidente la Avatar, blockbuster-ul pretendent" la Oscar.
Chartier-a cerut scuze intr-un mail ulterioare, dar... se pare ca a fost prea tarziu.
Sancţiune împotriva Chartier nu afectează ceilalti trei producători, care sunt liberi să participe la Oscar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.