joi, 4 martie 2010

Pozitionari online

Noutate pentru Lyoness -pozitionarile online.
Incepand de aseara pozitionarea clientilor nostrii directi o putem face singuri din broul personal. Sistemul "are grija" sa nu facem prostii si pozitionarile facute de noi sa respecte CGA-ul. Cititi regulile de pozitionare pe care le gasiti la Info&services / Download. Toti cei ce au minim nivelul 3 de cariera au posibilitatea de a face pozitionarile pt tot lifeline-ul, ulterior fiecare sponsor putand modifica pozitionarea directilor sai. Pozitiile ramase nepozitionate vor fi plasate duminica de catre office in best place.
Update: exista cazuri particulare care nu se pot pozitiona din biroul personal, ci doar prin metoda clasica din office. Deasemenea in spatele unui direct care are doar 3 pozitii, putem aseza pozitii personale doar de vinerea, el avand pana atunci timp sa-si completeze formatia de 7.
:o) devine interesant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.