marți, 2 martie 2010

Costum si noroi

Scriam acum doua saptamani despre atmosfera... ciudata de la info-ul din Timisoara. Despre oamenii care pretind ca fac un business, dar nu-si respecta propria afacere creand o atmosfera de santier la Info. Saptamana trecuta, a fost un Info ok si chiar ma gandeam ca ar trebui sa scriu asta. Se pare ca nu a fost cazul: se pare ca cei din Timisoara sunt ori prea "emancipati" pt a intra la Info, ori ceilalti care desi poarta costum, sunt obisnuiti cu atmosfera de santier si... O sa fac un efort sa renunt la ideea de a-i educa la varsta asta. Era cat pe ce sa concluzionez ca "traim in Romania si...", dar daca ma gandesc mai bine, nu prea am mai vazut atitudinea asta prin alte parti. Ceilalti, sa-mi scuze generalizarea. Banuiesc ca ei ma inteleg avand parte de acelasi tratament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.