duminică, 14 martie 2010

un fapt... Real

Vorbind cu cineva, mi-am dat seama de un fapt : din decembrie nu am mai calcat prin Real. Poate ca nu ar fi ceva deosebit, dar pana in decembrie nu calcam in alt hypermarket decat Real. In decembrie cumparaturile mele in Real depaseau suma de 2000 lei, iar peste an aveam o medie lunara de 1000 de lei. Asta se numeste a fi client fidel. Asa ca mine, faceau cumparaturi si ceilalti clienti Lyoness.
Dar asta a fost pana in decembrie, pe vremea cand Real era partener Lyoness. Atunci un director a decis ca Realul poate face economii daca nu mai plateste discounturile clentilor Lyoness. Astfel a renuntat la un rulaj de cateva miliarde. Oare a primit prima pt asta??? Oare mai lucreaza la Real???
Lantul Carrefour nu a sta mult pe ganduri, ci intr-o saptamana a semnat contractul cu noi, preluand cei 80000 clienti Lyoness si binenteles rulajul produs de acestia. Ma tot gandesc ca directorul de la Real a lucrat de fapt pt Carrefour. Poate chiar a primit o prima de la Carrefour. Ar fi meritat-o.

Un comentariu:

  1. Excelent articol! Excelent!! Este "unu la unu" cu gandul meu pe care il am de fiecare data cand ma intreaba cineva "Da'... Realu' de ce a iesit?". Si atunci explic exact cum ai facut-o tu, Calin. Te rog sa-mi permiti sa dau copy-paste articolului tau si sa-l postez - sub semnatura ta - pe http://backtodreams.blogspot.com. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.