luni, 1 martie 2010

La LITRO se poate plati cu bonuri Lyoness


In drum spre Seminarul Lyoness de la Constanta, odata ajunsi pe autostrada A2 cunoscuta si ca Autostrada Soarelui am avut placerea de a face cunostinta cu Litro, noile benzinarii ale Rompetrol. Este vorba de un nou brand, la standarde occidentale. Deocamdata sunt doua perechi, cate una pe fiecare sens de mers, la kilometrul 88 si 139, urmand sa se deschida si altele(sau sa fie "rebranduite). Daca am inteles eu bine e vorba de 8% dintre statiile Rompetrol din tara, urmand si altele in afara. Cu toate ca este vorba de un alt standard, tipul si pretul combustibililor ramane neschimbat.
Amanuntul care m-a facut sa fiu interesat de brandul Litro este acela ca sunt acceptate bonurile Rompetrol, deci clientii Lyoness au un discount de 3% in statiile Litro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.