joi, 4 martie 2010

Inca 10% reducere la Carrefour

"Bani inapoi la fiecare cumparatura!" este valabil si la Carrefour Hypermarket. Binenteles numai prin Lyoness. Si daca faceti cumparaturile prin Lyoness, nu uitati sa va luati si cuponul de in valoare de 20 lei.
*tigarile nu se calculeaza la valoarea bonului.

2 comentarii:

  1. Cupoane reducere de cumparaturi online,daca ai nevoie,gasesti pe www.cupoane-de-reduceri.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Postarea ta poate fi considerata un SPAM si in mod normal ar fi trebuit sa o ignor, dar m-am gandit ca totusi poate sa fie dintr-o buna intentie, deci...
    Mesajul randurilor scrise de mine era afresat clientilor Lyoness care oricum au discounturi tot timpul in magazinele partenere. Membrii Lyoness, de exemplu, au discount la Carrefour tot timpul. Motto-ul Lyoness spune "bani inapoi la fiecare cumparatura".

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.