luni, 1 martie 2010

Lyoness America

Primul pas in cucerirea Americii a fost facut. Lyoness este deja in America. Aseara s-a facut prima asezare a pozitiilor luate in avans de catre europeni in noul sistemul de decontare american. Cei care au simtit oportunitatea si au avut incredere in sistem, au profitat.
Am sa va dau un exemplu: am in structura oameni care au asezat pachete de 7/3/3/1. Ce s-a intamplat aseara?
Pe GE1 au ajuns la 7/7 adica au incasat de 7 ori (pe 7 pozitii simultan) comisioane la 3/3 si 5/5. Sa nu uitam ca au primit si 7 pozitii bonus in sistemul european(!).
Pe GE2 si GE3 au realizat aceleasi egalitati, pe tot atatea pozitii, dar binenteles cu comisioane mult mai mari. Si binenteles pozitii bonus in european pe GE2 si 3.
Pe GE4 au facut un 3/3 si aici comisioanele arata altfel.
Una peste alta undeva la 6000 lei (1500 euro) facuti in 3 saptamani numai pt ca au avut informatia si au fructificat-o. Dati-mi voie sa numesc banii astia un maruntis. Afacerea Lyoness nu sta in acesti bani, ci in cei care vor veni. Ei(directii mei) vor incasa incepand de astazi venituri din rulajul comercial generat de americani si vorba cuiva drag mie " e prima data, de cand e lumea, cand profita europenii din munca americanilor". Si asta e Lyoness.
Imi cer scuze de la cei pentru care cele de mai sus suna ca limba chineza, randurile de mai sus au fost scrise pt cei care au cunoscut posibilitatile oferite de Lyoness.
Pt ei si pt ceilalti... oportunitatile exista in continuare. Trebuie doar sa facem alegerea corecta.

17 comentarii:

  1. Si eu mi-am luat pachet, dar doar saptamana trecuta. Nu am nimic in spate dar ma bucur ca totusi am reusit sa ajung si eu acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Luka,
    Eu am bagat pachet in american cam prin 9-10 feb, deci la 3-4 zile dupa ce s-a deschis matrixul, si asa cum spunea si cel de mai sus, nu am nimic dupa mine. Cei despre care vorbeai ca au facut deja echilibre 7/7 au bagat in prima zi?? Altfel nu-mi explic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu. Toti cei prezenti la Oberwart, la Lyoness Gandeste-te ca au fost 5000 de oameni. Pozitiile lor s-au asezat in functie de vechimea pachetului lor business initial. Deabea apoi s-au asezat celelalte pozitii, binenteles in ordinea cronologica a platilor. Cei care au facut echilibrele respective au fost in Austria si au ID-uri foarte vechi.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am bagat in prima zi dar n am fost in austria.... am o singura pozite dupa una din ge1.... gr 2 si 3 nimic

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba nuiesc ca pozitia asezata dupa tine e o pozitie bonus (15___) a cuiva care a facut in matrixul american 10/10. Cand va trece randul vei face pe toate cele 7 pozitii 1/1.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am pus pachet in matrixul american in sapt.8 /28 febr. dar nu am nici o trecere

    RăspundețiȘtergere
  7. Trecere e altceva si nu ai cum sa ai. Banuiesc ca te referi la faptul ca nu ai inca nici un rand in spate. Asta inseamna ca inca nu a ajuns randul la tine. Mie personal nu mi se pare nimic deosebit. Investitia in sistemul de decontare american nu e o investitie pe termen scurt(sper din tot sufletul ca sponsorul tau ti-a explicat asta). Sincer, in 2 luni si jumatate, ce te asteptai sa se intample? In cazul tau putem vorbi de semne la sfarsitul anului. E parerea mea. Realitatea poate sa ma contrazica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci sa inteleg ca nu o sa fac egalitati 1/1,3/3,...etc decat dupa ce se inchide matrixul american la sf.anului? Inseamna ca pachetul meu nu a fost pozitionat...Stiu persoane care au pus pachet cu 2 saptamani inaintea mea si au deja egalitati

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu, ai inteles gresit.
    Daca ti-ai pus pachet el este pozitionat si asteapta sa treaca randul prin spatele lui(posibil chiar luna viitoare, sau cealalta). Poate stii, pozitionarile pe matrixul american se fac doar o data pe luna(in penultima saptamana). Eu banuiesc vei lua primul comision(3/3) spre sfarsitul anului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci inseamna ca am inteles bine, doar ca am intarziat putin mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut!

    Sunt curioasa dupa aproape 1 an de cand s-au asezat primele pozitii in sistemul de decontare american, cum arata matrixul unui roman care si-a luat la inceput pozitii. Ma refer... pana in acest moment, cate pozitii au trecut dupa el? cate echilibre s-au facut?

    Mersi

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar bine arata. 3/3 5/5 iar la alti mai au nevoie de un rand si se maturizeaza. Asa ca cei de pe margine pot sa circoteasca. De fapt intodeauna e asa- unii vorbesc altii fac.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am apucat sa raspund si eu imediat. Am in structura unul sau doi oameni cu pozitiile deja maturizate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu sunt carcotasa, sunt curioasa pt ca eu am apucat sa pun deabia in decembrie... si eram curioasa cam in cat timp o sa vad dupa mine pozitii. :)

    O zi buna sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu siguranta anul acesta va trece macar un rand sau poate doua.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vad ca a trecut ceva vreme de la ultima postare aici.
    Eu am incredere in sistem, dar nu pot sa nu constat ca desi am pachetul american din august 2010, nu am nici o trecere pana azi. Iata suntem la finalul lui 2011 si pot contrazice postarea anterioara.
    Mai mult, referitor la optimista remarca de mai sus "anul acesta va trece macar un rand sau poate doua" tin sa atrag atentia ca dupa trecerea unui rand, urmeaza un rand de doua ori mai numeros , deci de doua ori mai greu de completat. As vrea sa discutam pe tema asta, eventual la email adrian.cinta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Am mutat blogul pe wordpress, deci poti gasi Luka's World pe http://doarluka.wordpress.com .
    Ceva mai actual asupra subiectului care te intereseaza gasesti pe http://doarluka.wordpress.com/2011/11/27/cine-are-incredere-in-lyoness/ .

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.